+++ ČESKÁ VERZE BRZY +++

Fotky a videa

Nezapomenutelné Maroko

Krásný objevný výlet po Maroku, plný barev, vůní, chutí, slunce, oceánu a milých místních lidí a jejich krásné kultury... Nezapomenutelný zážitek z cesty pouští na hřbetě velblouda.
Tento výlet jsem si s manželem a přáteli báječně užila. To se prostě musí vidět, cítit... Doufám, že se tam ještě někdy vrátím. Velký dík patří profesionálnímu průvodci M'barekovi...

Renata F

Magické Maroko

Výlet do Maroka se skupinou 16 lidí byl skvělý, včetně místního řidiče a místního průvodce Mbareka. Strávila jsem tam s našimi přáteli nádherné chvíle a užila si místa, jídlo a veškerý program s tím spojený. Byla tam zábava a všechny výlety, které jsme absolvovali, byly prostě úžasné a nezapomenutelné. Maroko má své kouzlo a krásu. Moc děkuji oběma organizátorům za tak krásnou dovolenou, Janě i Mbarekovi, ale i celé naší skupině!

Jana M

Duny Merzouga a město Marrakech

Zájezd byl báječný, jeden z nejlepších, jaký jsme kdy podnikli. Doporučuji všem, aby si Maroko zařadili na svůj seznam cestovatelských cílů, protože tato země má kulturně i z hlediska krajiny co nabídnout a doufám, že naše zkušenosti budou pro vás užitečné. Ismail byl velmi profesionální, empatický a dobrý společník. Naše marocké dobrodružství jsme si opravdu užili...

Mohamed T

Pick your dream tour!

404 - Nenalezeno

Nenašli jsme nic, co by odpovídalo vašemu hledání. Zkuste upřesnit hledání nebo využijte hlavní menu k navigaci na webu.